Glara » Stories » Bonprix šaty

Bonprix šaty

Bonprix je německá zásilková oděvní společnost, která se specializuje na cenově dostupnou módu pro ženy, muže a děti. Společnost byla založena v roce 1986 a dnes působí ve více než 30 zemích světa. V Německu je Bonprix jedním z předních poskytovatelů online módy s miliony zákazníků nakupujících na jeho webových stránkách každý rok.

Úspěch společnosti je založen na nabídce šatů za nízké ceny. Bonprix toho dosahuje přímou spoluprací s výrobci v zemích s levnou pracovní silou. To umožňuje společnosti Bonprix přenést značné úspory na své zákazníky a přitom si zachovat zdravou ziskovou marži. Klíčovou součástí strategie Bonprix je zaměřit se na rychlou módu – rychlé navrhování a vydávání nových stylů, které jsou inspirovány aktuálními trendy, ale zároveň nabízejí nadčasovou přitažlivost. Díky tomuto přístupu se zákazníci pravidelně vracejí na web, aby zkontrolovali nově příchozí, a zároveň zajišťuje, že je tu něco pro každého bez ohledu na jeho osobní preference. Bonprix nabízí širokou škálu dámských šatů. Naprostá většina položek je k dispozici ve velikostech S-XL, což znamená, že existuje něco, co vyhovuje všem tvarům a velikostem. Možnosti nadměrných velikostí šatů jsou na webu jasně označeny, takže je snadné najít oblečení, které bude dokonale padat vašim křivkám. Ceny šatů začínají na několika stokorunách, díky čemuž je Bonprix jedním z cenově nejpříznivějších míst pro online nakupování módního oblečení.

Šaty v nabídce Bonprix

Krátké Bonprix šaty

Krátké šaty jsou perfektní letní vzhled. Můžete jej nosit na pláž, na grilování nebo dokonce na svatbu. Existuje tolik různých stylů krátkých šatů, že se jistě najde ten, který bude vyhovovat vašemu vkusu. Pokud hledáte něco neformálnějšího, můžete si vybrat šaty ve stylu trička nebo letní šaty. Pro něco formálnějšího se můžete rozhodnout pro koktejlové šaty nebo večerní róbu. Bez ohledu na to, jaký je váš styl, určitě jsou tu pro vás krátké šaty! Jednou ze skvělých věcí na krátkých šatech je, že jsou velmi univerzální a lze je obléknout nahoru nebo dolů v závislosti na příležitosti. Pokud si chcete vzít své krátké šaty na hezčí událost, jednoduše přidejte šperky a podpatky a voila – máte elegantní outfit! Nebo pokud máte namířeno na pláž, nasaďte si sandály a sluneční brýle a můžete vyrazit. Krátké šaty jsou skutečně ztělesněním nenuceného šikandu, který se vždy postará o to, aby vás zarazilo, ať jdete kamkoli!

Pletené Bonprix šaty

Pletené šaty jsou perfektní volbou pro každou příležitost! A u Bonprix je z čeho vybírat. Ať už hledáte něco neformálního nebo formálnějšího, v kolekci bonprix se pro vás určitě najdou dokonalé pletené šaty. Na bonprix je k dispozici tolik různých stylů pletených šatů, je snadné najít ten, který bude vyhovovat vašemu osobnímu stylu. Pokud například dáváte přednost uvolněnějšímu vzhledu, proč nezkusit jedny z vytahaných úpletových šatů? Nebo pokud chcete něco trochu více okouzlujícího, vyberte si z řady šatů na tělo, které obepínají postavu – určitě se v nich budete cítit jako královna půvabů! Pokud potřebujete inspiraci, jak stylizovat své nové pletené šaty, podívejte se na tyto nápady na outfit.

  • Casual Chic: To, že je to neformální den, neznamená, že nemůžete stále vypadat šik! Spárování pletených šatů s teniskami a oversize džínovou bundou je perfektní způsob, jak udržet věci cool a stylové. Přidejte nějaké zábavné doplňky, jako jsou sluneční brýle a crossbody kabelka, a můžete vyrazit!
  • Stylové pracovní oblečení: Pletené šaty lze obléci i do práce – stačí přidat elegantní podpatky a výrazné šperky. Tohle je rozhodně outfit, se kterým se v kanceláři zatočí hlava!
  • Date Night Ready: Vyrážíte na rande? Pak se ujistěte, že jste svým výběrem oblečení zvýšili šance na úspěch! Červené žhavé bodycon pletené šaty v kombinaci s vysokými podpatky mu zaručeně vyrazí dech.

Mikinové Bonprix šaty

Mikinové šaty jsou pohodlnou a praktickou volbou do vašeho šatníku. Jsou ideální pro ty líné dny, kdy na sebe chcete jen něco hodit a jít. Bonprix má velký výběr mikinových šatů v různých stylech a barvách, takže si určitě najdete ten, který vám bude vyhovovat. Pokud hledáte neformální denní šaty, proč nezkusit některé z žerzejových šatů? Jsou vyrobeny z měkké bavlny, která vám zajistí pohodlí po celý den. Máme na výběr spoustu různých potisků a barev – vyberte si! Chcete-li něco trochu chytřejšího, vyberte si jedny z našich šifonových šatů. Jsou ideální pro zvláštní příležitosti, jako jsou svatby nebo večírky. K dokončení vzhledu stačí přidat nějaké podpatky a výrazné šperky. Pokud je venku zima, navrstvěte mikinové šaty přes legíny nebo punčochové kalhoty s kozačkami, abyste získali větší teplo. Nebo pokud chcete ukázat svou postavu, spojte ji s úzkými džínami a vysokými podpatky. Ať už si vyberete jakýkoli styl, mikinové šaty z bonprix se jistě stanou oblíbenými ve vašem šatníku!

Společenské Bonprix šaty

Bez ohledu na to, jaké jsou vaše plány na večer, v šatech od Bonprix budete vypadat a cítit se báječně. Na oblékání krásných šatů je něco, díky čemu se okamžitě cítíte sebevědoměji a dají se dohromady. Ať už se chystáte na večeři a drink s přáteli nebo na taneční parket v klubu, máme pro vás perfektní večerní šaty. Hledáte něco sexy a přitom sofistikovaného? Podívejte se na naši nabídku malých černých šatů. Klasický LBD je vždy dobrou volbou, když chcete otočit hlavu a vyzařovat sebevědomí. Chcete-li něco s trochu větší hranou, jděte do stylu s výřezy nebo asymetrickým lemem. Nebo, pokud chcete opravdu vyčnívat z davu, vyzkoušejte jedny z našich flitrovaných nebo zdobených šatů. Bez ohledu na to, jaký je váš osobní styl, máme večerní šaty, ve kterých budete vypadat a cítit se nejlépe. Nevíte, jak doplnit své nové večerní šaty? Nechte to jednoduché s vysokými podpatky a decentními šperky. Ať jsou vaše šaty hvězdou show! Pokud opravdu chcete posílit glamour faktor, přidejte do mixu nějaké honosné náušnice nebo náramky. A nezapomínejte ani na kabelku – ta je nezbytná pro přenášení všech nezbytností (telefon, lesk na rty atd.) a zároveň budete vypadat velmi elegantně.

Plážové Bonprix šaty

Pokud jde o zazáření na pláži v této sezóně, není lepší způsob, jak to udělat, než obléknout si plážové šaty Bonprix. Ať už hledáte něco krátkého a drzého nebo dlouhého a luxusního, máme přesně to, co potřebujete, aby se mužům zatočila hlava, když vystoupíte na písek. Jste připraveni nakupovat? Nejlepší výběry plážových šatů, které zaručeně zaujmou! Pokud hledáte krátkou a sladkou variantu, mini šaty jsou perfektní. Výrazný potisk je poutavý a jedinečný, zatímco nařasené rukávy dodávají extra nádech ženskosti. Líbí se nám, jak může být tento vzhled oblečený v závislosti na vašich doplňcích - spárujte jej s páskovými podpatky a kruhovými náušnicemi na večer, nebo jej nechte ležérní s byty a slaměným kloboukem během dne. Bez ohledu na to, jak si je vystřihnete, jedno je jisté – v plážových šatech budete vypadat naprosto úžasně! Hledáte něco trochu konzervativnějšího, ale přesto chcete udělat dojem? Maxi šaty jsou dokonalé. Krásný květinový potisk lichotí každému typu postavy, zatímco vysoký rozparek dodává prvek sexy, aniž by byl přehnaný. Doporučujeme tyto šaty zkombinovat s nízkými podpatky a decentními šperky, aby se všechny oči upřely na vaše úžasné šaty. Věřte nám – každý, kdo vás uvidí v tomto čísle, bude určitě ohromen!

Alternativy k šatům Bonprix

Existuje řada společností, které konkurují Bonprix v online maloobchodním prostoru. Některé z těchto konkurentů zahrnují Amazon, Zara, Zalando, H&M, About you a mnoho dalších. Všechny tyto společnosti nabízejí podobný produktový mix jako Bonprix, včetně oblíbených dámských šatů. Každá společnost má však své vlastní jedinečné prodejní přednosti, díky kterým se odlišuje od ostatních.

V dnešním světě jsme neustále bombardováni reklamami a příspěvky na sociálních sítích, které nám říkají, abychom nakupovali nejnovější módní trendy. Vidíme celebrity a modelky, které nosí nejnovější kousky od návrhářských značek a říkáme si: „To potřebuji.“ Takže jdeme ven a utrácíme naše těžce vydělané peníze za oblečení, které bude stylové jen pár měsíců, pokud ano. Tomu se říká rychlá móda. Mnoho lidí si neuvědomuje, že rychlá móda má obrovskou nevýhodu. Oděvní průmysl je jedním z nejvíce znečišťujících odvětví na světě. Ale tím to nekončí. Proces vytváření těchto oděvů má také negativní dopad na životní prostředí. Například při pěstování bavlny se spotřebuje velké množství vody (na výrobu jednoho trička je potřeba asi 2 700 litrů vody!) a také škodlivé pesticidy, které mohou kontaminovat zásoby podzemní vody. A nesmíme zapomenout na veškerou energii potřebnou k provozu továren, které často spoléhají na uhelné elektrárny. Všechno toto znečištění si vybírá svou daň jak na lidech, tak na zvířatech. Dělníci v oděvních továrnách dostávají často velmi nízké mzdy a pracují dlouhé hodiny ve špatných podmínkách. Jsou také vystaveni riziku vystavení nebezpečným chemikáliím používaným v barvách nebo apreturách tkanin. 

Jak můžete nakupovat šaty zodpovědněji?

  • Před nákupem položky si pečlivě přečtěte štítky – hledejte udržitelné materiály, jako je len, konopí, organická bavlna nebo bambusová viskóza
  • Před nákupem si důkladně prozkoumejte značky – ujistěte se, že mají etické pracovní postupy
  • Šetrnost! - potřebujete opravdu každý měsíc nové šaty?
  • Investujte do kvality před kvantitou – vybírejte věci, které vám vydrží déle, než aby se po pár nošeních rozpadly
  • Pokud je to možné, nakupujte lokálně – podpora malých podniků pomáhá udržet peníze ve vaší komunitě

Vše dohromady mohou být například kvalitní české lněné šaty

Na blog