Glara » Ženy » Doplňky » Batohy » Nepromokavý batoh

Nepromokavý batoh

5
(Počet hodnocení zákazníků: 1)
2 490 Kč 3590 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Rolovací retro batoh

  • na turistiku i do města
  • zapínání odolné proti krádeži
  • hlavní kapsa s prostorem na notebook nebo tablet
  • vpředu malá kapsička na zip
  • na bocích dvě přihrádky
  • nastavitelné, vypolstrované ramenní popruhy
  • na zádech malá kapsička na zip

Rozměry : výška 46 cm, délka 32 cm, šířka 11 cm

Materiál : voskované plátno, bavlna, polyester

Složení

Plátno (90%)

Plátno je textilie vyráběná nejjednodušší plátěnou vazbou, tj. prostým křížením osnovy a útku. Dnes se nejčastěji vyrábí z bavlny a umělých vláken, ale pomalu se textilní průmysl začíná vracet k původním materiálům, jako je len či konopí. Plátno bylo po mnoho tisíc let jedinou dostupnou tkaninou, z níž se šilo oblečení. 

Bavlna (7%)

Bavlna je v současné době nejpopulárnější přírodní vlákno. Bavlněné textilie a oblečení se vyznačují odolností, prodyšností a nedráždí pokožku. Často se vyskytuje v příměsi se syntetickými materiály, které ji přidávají pružnost (např. elastan). 

Polyamid (3%)

Polyamid je označení skupiny syntetických vláken. Jako většina umělých vláken je citlivý na vysoké teploty. Oblečení z polyamidu je odolné a rychle schne. 

Benefity a charakteristiky

Na dokumenty formátu A4

Produkt je dostatečně prostorný na dokumenty o velikosti A4. Využijete ho tak na Vaše knihy, skripta, sešity i ostatní dokumenty velikosti A4. Standardní velikost A4 je 21 x 29,7 cm. 

Original Design

Užijte si nadčasový design našich produktů vyrobených pro nejnáročnější zákazníky. Originální design zaručuje vyjímečný vzhled produktu s důrazem na praktické využítí. Při výrobě byly použity kvalitní materiály, které zaručují dlouhou životnost. Tento produkt využijete i jako luxusní dárek pro Vaše blízké či přátele. Produkty vyráběny v malém počtu kusů, ve většině případů pouze v limitovaných sériích. Po vyprodání produktu tak již znovu nedochází k jeho naskladnění.

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Pánský plátěný vak v minimalistickém stylu hlavní prostor volný, bez přepážek vnitřní závěsná kapsa - dvě Plátěný stylový batoh
1690 Kč
Plátěný rolovací velký batoh s koženými detaily módní retro design hlavní oddíl se zapínáním na zip a ohnutí s Vintage plátěný batoh s koženými detaily
2890 Kč 3680 Kč
-21%
Rolovací nepromokavý batoh do města i na turistiku moderní design velká rolovací kapsa menší kontrastní kapsa na zip Moderní nepromokavý batoh
2690 Kč 3490 Kč
-23%
Praktický batoh na fototechniku v několika barevných variantách velká vypolstrovaná kapsa na techniku variabilní Fotobatoh na cesty
2690 Kč 3490 Kč
-23%