Glara » Ženy » Doplňky » Peněženky » Dámské peněženky » Kožený měšec z eko kůže

Kožený měšec z eko kůže

5
(Počet hodnocení zákazníků: 1)
89 Kč 149 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Malý koženkový měšec na mince.

  • vyroben z kvalitní koženky
  • zavazování na šňůrku
  • oblíbený dárek

Vybírejte z krásných barevných variant, anebo se nechte překvapit a zvolte náhodnou barevnou variantu. Při výběru náhodné barvy obdržíte měšec v barevné kombinaci, která je aktuálně dostupná na skladě. Náhodné barvy jsou každý týden k dispozici v jiné a neopakovatelné kombinaci. Jedná se o měšce vyrobené v kombinaci jedné až čtyř barev.

Velikost měšce: dno 7cm x 7cm, výška 13cm

Materiál: eko-kůže

Navrženo a ušito v ČR

Složení

Koženka - umělá kůže (100%)

Produkt vyroben z koženky. Koženka je český název pro umělou (syntetickou) kůži. Koženka sice vypadá jako pravá kůže, ale jedná se o syntetický materiál. Jako přednosti koženky můžeme označit voděodolnost a nižší cenu ve srovnání s pravou kůží. Nevýhodou je nižší mechanická odolnost a mnohem kratší životnost. Umělá koženka je čistě syntetická a nenajdete v ní žádné části živočišného původu. Proto také bývá často vyhledávaná lidmi uznávající veganský životní styl. Jedná se o dvouvrstvý materiál. Vedle hlavní textilie, která tvoří její plochu, je zde především vrstva krycí, která je na původní základnu nanášena a se kterou my přicházíme do kontaktu. Vnitřní látka je obvykle textilie, která může být tkaná i netkaná. Horní vrstva je buďto z PVC nebo z polyuretanu, či jejich kombinace nebo s přidanými jinými látkami. Až toto horní část po nanesení na textilii připomíná svým vzhledem kůži.

Benefity a charakteristiky

Vyrobeno v České republice

Zakoupením tohoto výrobku podporujete českého výrobce. Pro spolupráci s naším eshopem vybíráme převážně malé rodinné firmy, jejichž prioritou je kvalita při výrobě. 

Ruční výroba

Produkt vyroben s převažujícím využitím manuální lidské práce, případně jen s minimální podporou strojové výroby. Nejčastěji se jedná o produkty z malých firem, rodinných manufaktur nebo individuálních nadšenců, kteří se rozhodli jít proti proudu a nepodporovat hromadnou tovární výrobu.

Vegan

Výrobek neobsahuje žádné živočišné složky a žádné zvíře při jeho výrobě netrpělo.  Veganství je způsob života, jehož snahou je v co největší možné a praktikovatelné míře vyloučit všechny formy využívaní zvířat a krutosti páchané na zvířatech kvůli jídlu, oblečení nebo jakémukoli jinému účelu.

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Měšec na mince a drobné doplňky. Máte roztroušené mince po kapsách nebo po kabelce? Měšec je vyroben z kvalitní Velký měšec z eko kůže
99 Kč 180 Kč
-45%