Glara » Muži » Oblečení » Kalhoty, Džíny » Kalhoty » Maskáče US 3 COL DESERT

Maskáče US 3 COL DESERT

599 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Představujeme vám naše pánské maskáčové kalhoty s vzorem US 3 Color Desert, které spojují ikonický vojenský design s pohodlím a všestranností. Tento vzor, inspirovaný tradičními vojenskými maskáčovými styly, dodává kalhotám autentičnost a přitažlivý vzhled. S praktickým designem pro každodenní použití jsou kalhoty vybaveny několika kapsami, včetně bočních kapes a zadních kapes. Tímto způsobem můžete bezpečně uschovat všechny nezbytné předměty, které potřebujete při svých aktivitách. Pohodlný střih a kvalitní materiály zajišťují optimální komfort a odolnost. Vyrobené z odolného materiálu, kalhoty US 3 Color Desert jsou vhodné pro různé aktivity od outdoorových dobrodružství po každodenní nošení. Jejich univerzální styl a kvalitní provedení je činí skvělou volbou pro muže, kteří hledají spojení tradičního designu s moderní funkcionalitou ve svém oblečení. Připravte se na pohodlný a stylový zážitek s našimi pánskými maskáčovými kalhotami US 3 Color Desert.

  • poklopec se skrytou knoflíkovou légou
  • nastavitelná šířka pasu
  • 2 boční kapsy
  • 2 velké našité kapsy na nohavicích
  • 2 zadní kapsy s klopou a zapínáním na knoflík
  • manžety nohavic se stahovací šňůrkou

Materiál: 80% polyester, 20% bavlna

Složení

Polyester (80%)

Polyester je nejpoužívanější syntetické vlákno v textilním průmyslu. Oblečení z polyesteru je odolné a pružné. Nejčastěji používaným druhem polyesteru jsou vlákna PET, který se také používá na výrobu plastových lahví. Novým trendem je oblečení vyráběné právě z recyklovaných PET lahví. 

Bavlna (20%)

Bavlna je v současné době nejpopulárnější přírodní vlákno. Bavlněné textilie a oblečení se vyznačují odolností, prodyšností a nedráždí pokožku. Často se vyskytuje v příměsi se syntetickými materiály, které ji přidávají pružnost (např. elastan). 

Velikostní tabulka

Velikostní tabulka udává rozměry oblečení. Měřte proto oblečení, které běžně nosíte, nikoliv sebe. Nespoléhejte na výběr velikosti, kterou běžně nosíte. Velikostní tabulky různých výrobců jsou velmi rozdílné! Porovnejte rozměry Vašeho oblečení s naší velikostní tabulkou. Máte pak mnohem vyšší pravděpodobnost, že Vám vybraná velikost bude vyhovovat. Podrobnosti na stránce Tabulka velikostí.

Pozn.: U elastických rozměrů udáváme dva rozměry (např. 35-45cm). První rozměr (35cm) udává velikost v klidu a druhý rozměr (45cm) udává velikost v nataženém stavu.

Schéma
Velikost Šířka v pase (A) Šířka přes boky (B) Šířka stehen (C) Šířka nohavice dole (D) Délka celková (E) Výška sedu (F)
S 37 cm 50 cm 29 cm 22 cm 109 cm 35 cm
M 40 cm 54 cm 32 cm 23 cm 113 cm 36 cm
L 44 cm 56 cm 33 cm 23 cm 113 cm 38 cm
XL 49 cm 61 cm 34 cm 23 cm 114 cm 39 cm
2XL 52 cm 62 cm 35 cm 24 cm 115 cm 39 cm
3XL 54 cm 64 cm 36 cm 25 cm 117 cm 40 cm

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Pánské kapsáčové kalhoty v nejoblíbenějším střihu vycházejícího z kalhot US Army. oblíbený maskáčový vzor Pánské kapsáčové kalhoty
699 Kč
S M L XXL 3XL 4XL 6XL
Maskáčové pánské kalhoty kapsáče v nejoblíbenějším outdoorovém střihu vycházejícího z kalhot US Army. šikmé Maskáčové pánské kalhoty kapsáče
699 Kč
S XXL
Pánské kapsáčové kalhoty v nejoblíbenějším střihu vycházejícího z kalhot US Army. oblíbený maskáčový vzor Pánské kapsáče
699 Kč
M L XL XXL
Představujeme pánské maskáčové kalhoty se vzorem splintertarn - skvělým spojením praktičnosti a taktického Maskáčové kalhoty pánské SPLINTERTARN
599 Kč
XS S M L XL XXL 3XL