Glara » Stories » Rolovací batoh

Rolovací batoh

Jak vybrat ten nejkrásnější rolovací batoh?

Přinášíme typy na top batohy v rolovacím designu. Jejich společným jmenovatelem je nezaměnitelné zapínání hlavní kapsy. Její horní část se nejprve sroluje do úhledné roličky či několikrát přeloží, a následně se zafixuje pomocí kožených pásek. Hlavní kapsa může být navíc opatřena zipem, který zajistí, že se nám z batohu nic nevytratí.

Velký retro batoh

PRO KOHO JSOU ROLOVACÍ BATOHY URČENY?

Každý, kdo hledá vhodný batoh do školy či vycházku do města, se výběrem rolovacího batohu určitě nesplete. Některé typy batohů mají polstrovanou přihrádku na tablet či notebook. Pro bezpečné uložení cenných věcí může být na zadní straně separátní kapsa na zip. Do té se dostanete pouze při sundání batohu ze zad. Doklady či peněženka, naplněná po okraj bankovkami, zůstanou v bezpečí. Unifikovaný design je vhodný jak pro ženy tak muže. Ze statistik od našich zákazníků vidíme, že dámské batohy jsou nejčastěji prodávané v pastelových a výraznějších barvách, jako je modrá, růžová nebo neutrální černá barva. Muži naopak častěji kupují pánské batohy v méně výrazných barvách jako je šedá či odstíny zelené. Retro provedení batohů si našlo své příznivce u studentů středních a vysokých škol. Ty mají chuť a touhu se pochlubit zajímavým studentským batohem.

Rolovací batoh s notebookem Notebook v rolovacím batohu
nepromokavý batoh skrytá kapsa

RETRO BACKPACK

Obliba plátěných batohů se veze na dnešním boomu retro oblečení a doplňků. Možná návrhářům opět došel dech a tak se ohlédli několik desítek let zpět a vytvořili nadčasové designy batohů.  Nepřipomíná Vám některý z těchto kousků čas Vašeho mládí? Retro batohy patří aktuálně mezi top 3 nejprodávanější typy batohů. Oblíbili se je nejenom mladí studenti, ale i jejich starší kolegové. 

rolovací retro batoh rolovací plátěný batoh velký rolovací batoh

Rolovací batohy v rámci udržitelné módy

Každý, kdo přemýšlí alespoň trošku "eco-friendly" si položí otázku, zdali tyto zajímavé designové kousky nepřináší svoji krásu na úkor něčeho jiného. Použitelné přírodní materiály jsou vybírány s ohledem na minimalizaci dopadů na životní prostředí. Vzhledem k rozsahu naší kolekce se zde nedají informace generalizovat, ale nejčastěji jsou batohy vyráběny z bavlněného plátna. To je u některých modelů voskováno. Je tak ekologickým způsobem zaručena jeho voděodolnost a nepromokavost. Designové doplňky batohů jsou vyráběny z pravé kůže. Přezky, zipy i patentky jsou z kvalitního kovu, nikoliv z plastu. V součtu všechny tyto drobné detaily způsobí, že v reálu batoh s koženou klopou v kombinaci s voděodolným plátnem vypadá naprosto úchvatně.  

rolovací batoh kvalitní zip retro batoh zapínání na patent
rolovací batoh nepromokavé plátno nepromokavý retro batoh zip

LEVNÉ ROLOVACÍ BATOHY

Při výběru letošní kolekce rolovacích batohů jsme vyzkoušeli a sami otestovali i levnější varianty, které jsou nabízeny mnohými obchodníky. Někteří výrobci, kteří kopírují design těchto batohů, se nás snažili přesvědčit, že rozdíly v kvalitě nejsou téměř poznat. Naše vlastní posouzení však dopadlo opačně. Pro zákazníky jsou sice atraktivní svojí nízkou cenou, ale nakonec jsme se rozhodli je do našeho sortimentu nezařadit. Nižší cenu výrobci dosahují použitím umělých materiálů i méně kvalitnějších doplňků, jako jsou přezky, patenty i zipy. Pravá kůže bývá nahrazována levnou koženkou, kovové zipy jejich plastovými náhražkami, plátno má nižší gramáž bez ošetření voskem a podobně. Tyto kopie v našem sortimentu nenaleznete.

 

Letošní kolekci našich retro rolovacích batohů naleznete pod odkazem níže. Batohy, uvedené na stránkách našeho eshopu, máme skladem s možností okamžitého odeslání. Bohužel, z důvodu obrovského zájmu nám náš výrobce nepotvrdil dostatečné kapacity pro letošní rok a dal přednost výrobě rozsáhlé kolekce pro německou módní značku. Je tak pravděpodobné, že většina modelů nebude po vyprodání v brzké době znovu naskladněna. Líbí se Vám některý? Tak pospěšte.

ROLOVACÍ BATOHY

 

Na blog