Glara » Ženy » Oblečení » Overaly » Dámská společenský overal jednobarevný

Dámská společenský overal jednobarevný

499 Kč 985 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Dámský dlouhý jednobarevný overal s volným výstřihem a tenkým páskem.

Materiál: 95% polyester, 5% elastan.

Dovoz: Itálie

Složení

Polyester (95%)

Polyester je nejpoužívanější syntetické vlákno v textilním průmyslu. Oblečení z polyesteru je odolné a pružné. Nejčastěji používaným druhem polyesteru jsou vlákna PET, který se také používá na výrobu plastových lahví. Novým trendem je oblečení vyráběné právě z recyklovaných PET lahví. 

Elastan (5%)

Elastan je syntetický materiál, který dodává Vašemu oblečení pružnost a elasticitu. Díky elastanu oblečení drží tvar a nevytahá se tak snadno. Oblečení s elastanem se snadno přizpůsobí tvaru Vašeho těla. Elastan se na trhu objevuje i pod různými obchodními názvy jako jsou Lycra nebo Spandex. 

Velikostní tabulka

Velikostní tabulka udává rozměry oblečení. Měřte proto oblečení, které běžně nosíte, nikoliv sebe. Nespoléhejte na výběr velikosti, kterou běžně nosíte. Velikostní tabulky různých výrobců jsou velmi rozdílné! Porovnejte rozměry Vašeho oblečení s naší velikostní tabulkou. Máte pak mnohem vyšší pravděpodobnost, že Vám vybraná velikost bude vyhovovat. Podrobnosti na stránce Tabulka velikostí.

Pozn.: U elastických rozměrů udáváme dva rozměry (např. 35-45cm). První rozměr (35cm) udává velikost v klidu a druhý rozměr (45cm) udává velikost v nataženém stavu.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Šířka v pase (B) Šířka přes boky (C) Šířka stehna (D) Šířka nohavice dole (E) Celková délka (F)
UNI 42-56 cm 29-49 cm 52-65 cm 28 cm 13 cm 135 cm

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Stylový dámský overal s kapsami. Výstřih tzv. voda. Pásek na uvázání. Volnější střih. Dovoz: Itálie Materiál: Dlouhý elegantní dámský overal s kapsami
549 Kč 825 Kč
UNI - jedna velikost
-33%
Černý dámský overal na ramínka, s ozdobou ve výstřihu a se zapínáním vzadu na zip. Na boku kapsy. Dovoz: Itálie Dámský dlouhý společenský overal s úzkými ramínky
359 Kč 1290 Kč
UNI - jedna velikost
-72%
Netradiční dámský overal, který má průsvitný obvod pasu díky tenkým vlascům. Vpředu kapsy. Vzadu zapínání na Dámský společenský overal s úzkými ramínky
690 Kč
UNI - jedna velikost
Elegantní dámský overal s krajkou a průhlednými ramínky. Vzadu zip na zapínání. Dovoz: Itálie Materiál: 95% Dámský dlouhý společenský overal s krajkou
399 Kč 865 Kč
UNI - jedna velikost
-54%