Glara » Ženy » Doplňky » Kabelky, Tašky » Cestovní tašky » Dámské cestovní tašky » Malá cestovní taška z pravé kůže

Malá cestovní taška z pravé kůže

5
(Počet hodnocení zákazníků: 2)
7 950 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Kožená cestovní taška menší velikosti

Design

  • nadčasový luxusní vintage styl z pravé telecí kůže
  • kombinuje časem prověřený design a moderní životní potřeby
  • oblíbená jako noční taška, vhodná pro krátký výlet pokud jste minimalista nebo jako denní taška pro maximalistu

Příběh

  • taška není součástí sezóny, ale společníkem pro život
  • její kůže je prázdné plátno, které se postupem let bude zjizvovat a to je to, co z ní učiní opravdu krásné a jedinečné  - značky vašeho života a zážitků, které vyprávějí váš osobní příběh

Materiály

  • exteriér vyrobený z pravé telecí kůže, která vám vydrží po celá desetiletí
  • jsou použity kvalitní materiály, které mají dlouhou životnost a vyžadují malou údržbu

Zpracování

  • taška je barvena ručně, metodou rostlinného činění, která využívá pouze přírodní produkty a neobsahuje škodlivé chemikálie.
  • tato řemeslná technika poskytuje přirozenou zemitou vůni a udržuje přirozený vzhled kůže, takže každý kousek má mírně odlišný vzor.

Pro vaše pohodlí

  • zapínání na dvojité zipy
  • bezpečná vnější kapsa se zipem na pravé straně
  • dvě pohodlná ucha pro snadné přenášení v ruce
  • jeden odnímatelný popruh s nastavitelnou délkou
  • kovové oblé hroty na spodní části tašky chrání dno před drsnými povrchy a ušpiněním
  • interiér má textilní, snadno udržovatelnou podšívku
  • uvnitř větší praktická kapsa na zip a jedna otevřená kapsa pro snadný přístup např. k tabletu
  • taška poskytuje prostor pro až 13 palcový notebook

Materiál : telecí kůže - ručně barvená přírodními rostlinnými materiály, bavlna

Rozměry : výška 25 cm, šířka 23 cm, délka 42 cm

Složení

Kůže (90%)

Na výrobu použita pravá kůže. Nejčastěji jsou používané kůže hovězí nebo vepřové, ze zvířat chovaných pro maso. Kůže je zde vedlejším produktem, která by jinak zůstala nevyužita. Jedná se pravděpodobně o nejstarší druh materiálu používaný k výrobě oděvů a módních doplňků.Při pečlivém ošetřování Vám kožené výrobky vydrží i více jak 10 let. To je doba, která je pro klasické koženkové výrobky nedosažitelná. 

Bavlna (10%)

Bavlna je v současné době nejpopulárnější přírodní vlákno. Bavlněné textilie a oblečení se vyznačují odolností, prodyšností a nedráždí pokožku. Často se vyskytuje v příměsi se syntetickými materiály, které ji přidávají pružnost (např. elastan). 

Benefity a charakteristiky

Made in Italy

Tento produkt byl vyroben v Itálii. Spolupracujeme s lokálními italskými výrobci módy a exkluzivních módních doplňků. Přinášíme Vám úžasné produkty ze srdce evropské módy.

Full Grain Cowhide Leather

Full Grain Leather je nejkvalitnější druh kůže využívaná na výrobu kožených doplňků. Jedná se o vrchní část kůže, která nebyla ošetřena pískováním, obroušením nebo leštěním za účelem odstranění přirozených nedostatků na povrchu. Díky téměř nulovému zásahu do povrchu si full grain kůže zachovává nejvyšší pevnost a odolnost. Na kůži nebyla aplikována žádná povrchová úprava. Póry zůstávají v původní podobě otevřeny a tato kůže je tak velice prodyšná a díky tomu vzniká uvnitř koženého produktu méně vlhkosti i při dlouhodobém kontaktu s pokožkou nebo předměty. V průběhu životnosti se na této kůži projevuje zajímavá přírodní patina. Vzhledem k vysoké ceně této kůže se z ní vyrábí pouze nejluxusnější produkty. Full grain kůže se na celosvětové produkci kůží podílí méně než 1%.

Vegetable Tanned Leather

Vegetable Tanned Leather je způsob činění kůží za použití přírodních postupů. Proces spočívá v dlouhodobém povalování kůže v nálevu z kůry stromů a jiných přírodních látek. V porovnání s konvenčním syntetickým činěním kůží se jedná o velmi zdlouhavý proces. Běžné průmyslové postupy činění kůží jsou schopny produkovat kůži za méně než tři týdny. Přírodní činění kůží může trvat mnoho měsíců, u těch nejluxusnějších kůží to může být i déle než rok.

Original Design

Užijte si nadčasový design našich produktů vyrobených pro nejnáročnější zákazníky. Originální design zaručuje vyjímečný vzhled produktu s důrazem na praktické využítí. Při výrobě byly použity kvalitní materiály, které zaručují dlouhou životnost. Tento produkt využijete i jako luxusní dárek pro Vaše blízké či přátele. Produkty vyráběny v malém počtu kusů, ve většině případů pouze v limitovaných sériích. Po vyprodání produktu tak již znovu nedochází k jeho naskladnění.

Na notebook do velikosti 13"

Produkt je dostatečně prostorný pro notebooky a tablety do velikosti 13". Notebooky o velikosti 13" mají úhlopříčku 33 cm (jeden palec = 2,54 centimetrů).

Přírodní materiály - natur

Produkt byl vyroben z přírodních materiálů. Tyto produkty jsou v přírodě přirozeně rozložitelné a odbouratelné. Nákupem těchto produktů chráníte naši planetu před hromadícím se odpadem. Zachovejme čistou planetu i našim dětem.

Recyklovatelné

Výrobek je snadno recyklovatelný. Může se jednat o přirozeně kompostovatelný materiál nebo produkt vyrobený z materiálu, který lze po ukončení životnosti znovu využít.

Ruční výroba

Produkt vyroben s převažujícím využitím manuální lidské práce, případně jen s minimální podporou strojové výroby. Nejčastěji se jedná o produkty z malých firem, rodinných manufaktur nebo individuálních nadšenců, kteří se rozhodli jít proti proudu a nepodporovat hromadnou tovární výrobu.

Jak pečovat o kožený výrobek?

Aby Vám kožené výrobky dělaly radost co nejdelší dobu, je potřeba o ně pravidelně pečovat. Při správné péči Vám kvalitní kožené výrobky vydrží po desetiletí.

Čištění kožených výrobků:

  • Nečistoty z povrchu pravidelně odstraňujeme suchým nebo mírně navlhčeným hadříkem.
  • Nepoužívejte mýdla či obdobné čistící prostředky. Při jejich použití dochází k vysušení kůže, což povede k jejímu rychlejšímu opotřebení.
  • Kůže nemá ráda promočení a mokrou kůži je nutno sušit pomalu. Vyvarujte se sušení při vysoké teplotě (radiátor, přímé slunce, fén, apod.). Při rychlém vyschnutí kůže ztvrdne a popraská! Ideální je nechat kůži přirozeně vyschnout při pokojové teplotě a následně ošetřit balzámem. 
  • Kožené výrobky nikdy nemáčíme a nepereme, došlo by k jejich zničení.

Uskladnění kožených výrobků:

  • Kožené batohy, kabelky a jiné doplňky skladujeme pouze na suchém místě. Kůže je přírodní materiál, citlivý na dlouhodobou vlhkost, při které se mohou objevit plísně.
  • Neskladujte produkty na slunci. To kůži vysušuje a snižuje její pružnost.
  • Ideálním místem je suchá šatní skříň s nižší teplotou.

Ošetření kůže:

  • Kůže obsahuje přírodní oleje, které se časem odpařují. Pro zachování kůže v jejím původním lesku a elasticitě je nutné kůži pravidelně ošetřovat.
  • Dvakrát ročně kožený výrobek ošetřete balzámem na kůži. Doporučujeme přírodní balzámy, např. na bázi včelího vosku nebo přírodních olejů. Na trhu je i velké množství prostředků na ošetření kůže vyráběných z ropných derivátů. Tyto produkty jsou sice levné, ale na ošetření kůže se vůbec nehodí.
  • Tím na kůži vytvoříte jemný ochranný film. Přírodní lubrikační složky proniknou i do struktury kůže, čímž ji udržují v elastickém stavu.
  • Balzámem ošetřujeme pouze suchou kůži. 
  • Na ošetření kožených batohů a kabelek nepoužívejte vosky a krémy na boty. Mají jiné vlastnosti, než balzámy určené na ošetření kožené galanterie.

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Retro kožená cestovní taška Design nadčasový vintage styl z pravé telecí kůže kombinuje časem prověřený design Kožená cestovní taška vintage
7855 Kč
Matná kožená cestovní taška italské značky Time Resistance hlavní část bez rozdělení dvě boční vnitřní kapsy Cestovní taška
8690 Kč
„Dokonalost se dosahuje maličkostmi, ale dokonalost není maličkost.“ - Michelangelo Buonarroti Kožená italská Velká italská kožená cestovní taška Premium
9890 Kč 11990 Kč
-18%
Kožená cestovní taška Design nadčasový vintage styl z pravé telecí kůže kombinuje časem prověřený design a Retro velká cestovní taška z pravé kůže
9850 Kč