Glara » Ženy » Doplňky » Batohy » Dámské batohy » Dámský městský batoh z pravé kůže

Dámský městský batoh z pravé kůže

5
(Počet hodnocení zákazníků: 1)
2 480 Kč 2480 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Elegantní kožený dámský batoh vyrobený v České republice.

Rozměry: výška 35 cm, šířka 30 cm, hloubka 10 cm

Materiál: vepřová kůže, bavlněná podšívka

Český výrobek

Složení

Kůže (95%)

Na výrobu použita pravá kůže. Nejčastěji jsou používané kůže hovězí nebo vepřové, ze zvířat chovaných pro maso. Kůže je zde vedlejším produktem, která by jinak zůstala nevyužita. Jedná se pravděpodobně o nejstarší druh materiálu používaný k výrobě oděvů a módních doplňků.Při pečlivém ošetřování Vám kožené výrobky vydrží i více jak 10 let. To je doba, která je pro klasické koženkové výrobky nedosažitelná. 

Bavlna (5%)

Bavlna je v současné době nejpopulárnější přírodní vlákno. Bavlněné textilie a oblečení se vyznačují odolností, prodyšností a nedráždí pokožku. Často se vyskytuje v příměsi se syntetickými materiály, které ji přidávají pružnost (např. elastan). 

Benefity a charakteristiky

Jak pečovat o kožený výrobek?

Aby Vám kožené výrobky dělaly radost co nejdelší dobu, je potřeba o ně pravidelně pečovat. Při správné péči Vám kvalitní kožené výrobky vydrží po desetiletí.

Čištění kožených výrobků:

  • Nečistoty z povrchu pravidelně odstraňujeme suchým nebo mírně navlhčeným hadříkem.
  • Nepoužívejte mýdla či obdobné čistící prostředky. Při jejich použití dochází k vysušení kůže, což povede k jejímu rychlejšímu opotřebení.
  • Kůže nemá ráda promočení a mokrou kůži je nutno sušit pomalu. Vyvarujte se sušení při vysoké teplotě (radiátor, přímé slunce, fén, apod.). Při rychlém vyschnutí kůže ztvrdne a popraská! Ideální je nechat kůži přirozeně vyschnout při pokojové teplotě a následně ošetřit balzámem. 
  • Kožené výrobky nikdy nemáčíme a nepereme, došlo by k jejich zničení.

Uskladnění kožených výrobků:

  • Kožené batohy, kabelky a jiné doplňky skladujeme pouze na suchém místě. Kůže je přírodní materiál, citlivý na dlouhodobou vlhkost, při které se mohou objevit plísně.
  • Neskladujte produkty na slunci. To kůži vysušuje a snižuje její pružnost.
  • Ideálním místem je suchá šatní skříň s nižší teplotou.

Ošetření kůže:

  • Kůže obsahuje přírodní oleje, které se časem odpařují. Pro zachování kůže v jejím původním lesku a elasticitě je nutné kůži pravidelně ošetřovat.
  • Dvakrát ročně kožený výrobek ošetřete balzámem na kůži. Doporučujeme přírodní balzámy, např. na bázi včelího vosku nebo přírodních olejů. Na trhu je i velké množství prostředků na ošetření kůže vyráběných z ropných derivátů. Tyto produkty jsou sice levné, ale na ošetření kůže se vůbec nehodí.
  • Tím na kůži vytvoříte jemný ochranný film. Přírodní lubrikační složky proniknou i do struktury kůže, čímž ji udržují v elastickém stavu.
  • Balzámem ošetřujeme pouze suchou kůži. 
  • Na ošetření kožených batohů a kabelek nepoužívejte vosky a krémy na boty. Mají jiné vlastnosti, než balzámy určené na ošetření kožené galanterie.

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Související produkty

Balzám na ošetření kožených výrobků. Je vhodný na všechny typy hladké kůže. Kůže obsahuje přírodní Balzám na ošetření kůže 250 ml
279 Kč
250 ml

Podobné produkty

Kožený batoh Premium 2v1 od italské značky Time Resistance z kvalitní hovězí kůže kompletně vypodšívkovaný Městský batoh Premium 2v1
5490 Kč 5990 Kč
-8%
Dámský batoh do města Time Resistance lze nosit i jako kabelku vyrobeno v Itálii kvatiní hovězí kůže nastavitelná Dámský městský batoh Premium
4490 Kč
„Dokonalost se dosahuje maličkostmi, ale dokonalost není maličkost.“ - Michelangelo Buonarroti Italský městský Italský městský kožený batoh Premium
3990 Kč 4690 Kč
-15%
Vintage originální dámský batoh - taška z pravé kůže v premium kvalitě Design Nadčasový celokožený batoh - Retro batoh z kůže Premium 2 v 1
5890 Kč